Gilbert + Tobin

Sydney

BRIEF

When high profile lawyers Gilbert + Tobin decided to rethink the way that light filled their offices, they turned to the experts. With a different approach needed for their meeting rooms, staircases and break-out areas, the design team took inspiration from the Australian landscape. Premium timbers are paired with elegant light fittings to reflect the local Barangaroo precinct in a relaxed yet stylish fashion. Working with Woods Bagot and Medland Engineering, Light Project helped to deliver a space which celebrates the open office vibe and beautiful exterior views. Downlights are used alongside customised feature lights to create a unique and natural look.

To complement the earthy feel of the interiors, Light Project delivered simple, clean and understated light fittings that allow materiality to take center stage.