2enero3219
Simon Lefort, Point Of View.

“The project definitely kept us on our toes. But, now that it’s done, it’s hard to decide which part of it is my favourite.”

Enero
— New South Wales

With a brief that asked for an inspiring, dramatic space, Light Project worked with Point Of View to light up Enero’s converted Heritage warehouse. To set the space apart, Prolicht Glorious suspended rings were given the ability to provide not just work lighting but also coloured lighting.

Photographer: Andrew Worssam

 

Light Project Team

Project Brief

The brief was to create a dramatic space with functional workstations and pockets of small collaborative spaces set amongst the open plan.

SOLUTION

Lighting helps identify different work zones – workstation light is provided by suspended linear extrusion, while collaborative spaces are identified with pendants.

HIGHLIGHT AND IMPACT

Suspended linear extrusions provide task light; an indirect component highlights the rafters. RGBW Prolicht Glorious suspended rings feature in the multi-purpose room.