CBRE’S new headquarters reinvent the office.

— Melbourne

CBRE — Melbourne

CBRE’S new Headquarters reinvent the office. Rather than sitting in divisions or business units, teams are located in ‘neighbourhoods’ which comprise meeting hubs, touch down points and informal meeting zones to encourage incidental and accidental interactions between individuals and teams.

Photos by Marcus Clinton, courtesy of Electrolight

Light Project Team

  • Carousel 2
  • Carousel 3
  • Carousel 4
  • Carousel 5

Our creative vision

To complement the alternative workspace the lighting solutions act as architectural features.


A custom fabricated 180-piece suspended light fitting in the form a cityscape – while also contributing to a more relaxed hospitality-inspired atmosphere, through the use of LED downlighting, light cove details and linear lighting.